Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатик на 159?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатик на 159?

Вече тотално се обърках с тази 159. Значи зимата от време на време ми се включваше/ светваше/ копчето на компресора заедно с копчето за вътрешна циркулация. После се изключваха. Днес реших да го включа вече на охлаждане- направо на Low. Да, ама не. Духа хладно, но не студено. Вярно, че външната температура беше 17,5 градуса, ама колата се беше напекла. Та въпроса ми е- щом Low е на 16 градуса, а външната температура е 17,5, трябва ли да се притеснявам, че не духа студено. На всичкото отгоре имам и AQS /air quality sistem/.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

когато свети лампичката за копресора и е на LOW - трябва да духа студено

----------------------------
    FIAT Bravo във Facebook

Comment

Въобще не включва нито компресора, нито перката. Бушоните изглеждат наред. Ще се ходи на доктор.
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Проблема е локализиран- тез юнаци дето ми боядисваха бронята в доверения сервиз на Уника са забравили да ми закачат буксата на датчика за налягане на фреона.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
          Проблема е локализиран- тез юнаци дето ми боядисваха бронята в доверения сервиз на Уника са забравили да ми закачат буксата на датчика за налягане на фреона.
          ...А без коректни данни за налягане на фреона климатроника не подкарва, и аз имах същия проблем.
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Би ли споделил как се казват сервизите, в които са извършени и двете интервенции???
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
            Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Бояджийстването беше в сервиз "Булгари" Варна, а диагностиката и оправянето на поразиите на първите беше в сервиза на Бош Варна, при Галин. В интерес на истината, когато установих, че причината да не ми работи парктроника е пак откачена букса, отидох в "Булгари" дадох им касовия бон и разпечатка от диагностиката и ми върнаха парите.

Comment

Бояджийстването беше в сервиз "Булгари" Варна, а диагностиката и оправянето на поразиите на първите беше в сервиза на Бош Варна, при Галин. В интерес на истината, когато установих, че причината да не ми работи парктроника е пак откачена букса, отидох в "Булгари" дадох им касовия бон и разпечатка от диагностиката и ми върнаха парите.
                Моето каско също е към уника но ползвах сервиз за боядисване "проауто"от услугите им съм доволен но също са забравили да ми закачат буксата на задната броня за плафоните на регст.номер и едната на свети и ми го показва на дисплея.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

И при мене не светеше след боята, смених крушката

Comment

И при мене не светеше след боята, смених крушката
                    При мен не го прави всеки път в повечето случай свети но някой път като паля ми показва задна броня и като погледна не свети като е чукна бронята и светва явно слаба връзка.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                      При мен не го прави всеки път в повечето случай свети но някой път като паля ми показва задна броня и като погледна не свети като е чукна бронята и светва явно слаба връзка.
                      Не е слаба връзка,отива си крушката
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X